Malin Jonsson Låtskrivare och artist. malinjonsson.se
  aktuellt   musik   media   om   kontakt    
Malin Jonsson
 

Media - Videos

Media
Videos
Pressbilder
Texter
 
 

Musikvideo - STOPP! Låten är tilägnad krigsoffren i Ukraina och singelns intäkter går oavkortat till ändamålet. Det är Malin Jonsson som har skrivit låten men flera etablerade musiker och producenter har dragit sitt strå till stacken och medverkat pro bono för saken, som bl.a. Erik Berglund, Johan Nordin, Sandra Windahl och Bjørn Løvås. 

 

Musikvideo - "Dansar i månens sken”,    Rlease 17 september 2021! Malin Jonsson hyllar 80-talets svenska musik genom att släppa ny singel, musikvideo och hålla intimkonsert. Singeln och musikvideon är en tolkning av «Dansar i månens sken», Suzzies orkesters stora hit från 1988.

Intimkonserten som äger rum i kulturhuset i Trysil, Norge 18 september kl 19.00 är ett smakprov på en kommande turne som planeras gå av stapeln i både Norge och Sverige under vintern 21/22. Tillsammans med den eminenta norska gitarristen Bjørn Løvås kommer hon att tolka svenska 80-tals låtar med svenska texter. Artister som bla Eva Dahlgren, Marie Fredriksson, Eldkvarn, Peter Lemarc, Niklas Strömstedt och Ulf Lundell. Singeln kan beställas på de vanliga ställena som förr.. spotify, itunes, apple osv.

 

Musikvideo - "Ge mig liv”, 15 maj 2020 
Intäkterna går till svenska «BRIS" och norska «Kors på halsen», till barn och unga under 18 år med psykisk ohälsa. Dela gärna videon för att sprida budskapet, lägg in låten på spellistor eller ladda ner låten för att bidra och hjälpa dessa organisationer att fortsätta göra det goda och viktiga arbete de gör för barn och unga som behöver hjälp.

Musikvideo - julsingeln ”Till de vilsna”, Julen 2018

Musikvideo - singeln ”Jag är äkta”, som tog hem vinsten i "Svensktoppen nästa"
Radio Dalarnas musiktävling 16/6 2015.


EPK (Electonic press kit) Malin Jonsson om nya Albumet "Gränsgångare"


Musikvideo - Singeln "I VARJE ANDETAG" - (januari 2014).


Musikvideo (maj 2011) - Singeln Obeslutsamhet (Raj Raj) Från Malin Jonssons fullängds album Två sidor av mej (Januari 2011). Videon sponsrad av Vansbrosimningen.


FÖR GAMMAL" är det andra singelspåret från Malin Jonssons fullängdsalbum "Två sidor av mig" januari 2011.


Musikvideo Upp och ner. Video produktion: Jörgen Danielsson. JDS produktion AB 2007

Följ fler videos och musik på Malin Jonssons Youtubekanal >>

 
   
  facebook Följ malin Jonssonmusik på instagram Youtube malinjonssonmusik Soundcloud spotify  
Malin Jonsson